Aldrig försent

Prova Midjourney på webben



Nu går det bra att testa stjärnan på bildgeneratorhimlen - Midjourney - utan att behöva gå omvägen via Discord (ett program som används för att kommunicera på nätet).  Det är en tillfällig kostnadsfri period. Så du som är nyfiken på detta omtalade bildverktyg passa på och lek lite! Du har 25 bilder gratis.

Så här gör du:

Börja med att skriva in (prompta) det du vill skapa i rutan högst upp - och tryck Enter. Gå till ikonen Create i vänstermenyn. Snart ser du hur din bild växer fram. Varje gång du skapar en bild kommer fyra varianter av bilden upp. Vill du ändra den här bilden går du till penselikonen i vänstermenyn. 

Vill du ändra formatet på bildytan? Gå till Create (rutan där du skrev in vad bilden skulle företställa) - så hittar du en ikon till höger om rutan som du klickar på och får då olika format att välja på.

Är du nöjd och vill ladda ner din bilder/er - gå till vänstermenyn och den lilla tavelikonen Organize.

Behöver du inspiration? Gå till bildbiblioteket! Klicka på bilden du är nyfiken på då ser du också promptarna till bilderna. Du kan till och med prova att använda någon av dessa redan färdigskrivna:-)  Jag använde en som passar till snart nalkandes Halloween:

"Ghosts floating upwards as if they are helium balloons, with strings attached to them. Some ghosts hold little "trick or treat" bags."


Kommentarer